Milestones

1960

Ιδρύεται το πρώτο κλασικό εργοστάσιο επεξεργασίας λαδιού με πιεστήρια στο χωριό Λυκότραφο Μεσσηνίας, από τον Αντώνη και τον Γεώργιο Καρούμπαλη.

1980

Ο Δημήτρης και Βαγγέλης Καρούμπαλης παραλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση και φροντίζουν να την εξελίσσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1982

Αποκτάμε το πρώτο μηχάνημα decanter, στοχεύοντας σε μεγαλύτερη δυναμικότητα και πιο υψηλή ποιότητα ελαιολάδου.

1985-2005

Πραγματοποιούμε αύξηση της παραγωγής, με αποτέλεσμα να προστίθενται νέα μηχανήματα decanter τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία έχουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμικότητα.

2007

Η οικογενειακή μας εταιρεία μετονομάζεται σε ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ ΑΕ και γίνεται μετεγκατάσταση στη Μάδενα Μεσσηνίας, αποκτώντας παράλληλα μηχανήματα νέας γενιάς.

2010

Δημιουργούμε τυποποιητήριο και τα brands των προϊόντων μας.

2015

Αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίας και νέα δίκτυα διανομής, με αποτέλεσμα να έχουμε εξαγωγική δραστηριότητα. Καταφέρνουμε να έχουμε συνεχή αύξηση στο μερίδιο συμμετοχής στην αγορά.

2019

Πραγματοποιούμε την δημιουργία δεύτερης γραμμής παραγωγής, στην οποία συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με βιολογικούς καλλιεργητές, με σκοπό να αυξήσουμε την γκάμα των προϊόντων και την παραγωγικότητα.

2020

Σεβόμενοι τις τάσεις της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας, εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου με αυστηρότητα.

2024

Σήμερα συνεχίζουμε να επιδιώκουμε το βέλτιστο για την οικογενειακή μας εταιρεία, προχωρώντας σε rebranding της εταιρικής εικόνας, το σχεδιασμό καινούργιου site και τον επανασχεδιασμό των προϊόντων μας. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του εξοπλισμού και της εξέλιξής μας σε όλα τα στάδια παραγωγής, τοποθετήθηκε το σύγχρονο μηχάνημα HILLER της νέας τεχνολογίας decanter.