Ιδρύεται το πρώτο κλασικό εργοστάσιο επεξεργασίας λαδιού με πιεστήρια στο χωριό Λυκότραφο Μεσσηνίας, από τον Αντώνη και τον Γεώργιο Καρούμπαλη.
Ο Δημήτρης και Βαγγέλης Καρούμπαλης παραλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση και φροντίζουν να την εξελίσσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αποκτάμε το πρώτο μηχάνημα decanter, στοχεύοντας σε μεγαλύτερη δυναμικότητα και πιο υψηλή ποιότητα ελαιολάδου.
Πραγματοποιούμε αύξηση της παραγωγής, με αποτέλεσμα να προστίθενται νέα μηχανήματα decanter τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία έχουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμικότητα.
Η οικογενειακή μας εταιρεία μετονομάζεται σε ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ ΑΕ και γίνεται μετεγκατάσταση στη Μάδενα Μεσσηνίας, αποκτώντας παράλληλα μηχανήματα νέας γενιάς.
Δημιουργούμε τυποποιητήριο και τα brands των προϊόντων μας.
Αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίας και νέα δίκτυα διανομής, με αποτέλεσμα να έχουμε εξαγωγική δραστηριότητα. Καταφέρνουμε να έχουμε συνεχή αύξηση στο μερίδιο συμμετοχής στην αγορά.
Πραγματοποιούμε την δημιουργία δεύτερης γραμμής παραγωγής, στην οποία συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με βιολογικούς καλλιεργητές, με σκοπό να αυξήσουμε την γκάμα των προϊόντων και την παραγωγικότητα.
Σεβόμενοι τις τάσεις της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας, εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου με αυστηρότητα.
Σήμερα συνεχίζουμε να επιδιώκουμε το βέλτιστο για την οικογενειακή μας εταιρεία, προχωρώντας σε rebranding της εταιρικής εικόνας, το σχεδιασμό καινούργιου site και τον επανασχεδιασμό των προϊόντων μας. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του εξοπλισμού και της εξέλιξής μας σε όλα τα στάδια παραγωγής, τοποθετήθηκε το σύγχρονο μηχάνημα HILLER της νέας τεχνολογίας decanter.